Special Rescue | Csapat
21294
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21294,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,unknown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Csapat

A szakma legjobbjai

A Special Rescue Team tagjai aktív vagy nyugállományú tűzoltók, szakorvosok, mentőtisztek és szakápolók, egytől egyig szakmájuk legjobbjai.

 

Mindennapi szakmai tapasztalatuknak köszönhetően minden alkalommal magabiztosan állnak helyt a speciális mentési feladatokban.

Minősített szakértelem

A Specialrescue szakszolgálat tagjai mind rendelkeznek az F.I.A által regisztrált minősítő licence-szel valamint az újraélesztéshez szükséges szakképesítéssel. Legtöbbjük egyaránt rendelkezik tűzoltói és egészségügyi végzettséggel is.

 

Tevékenységüket az F.I.A. és az F.I.M. megfigyelői minden bevetés alkalmával ellenőrzik, megfigyelik és minősítik.

Szakmai vezetés

Németh Szilvia | Specialrescue Team

MATICSEK SZILVIA

FELADATKÖR | Csapatvezető
TAGSÁG KEZDETE | 2004
TELEFON | +36 30 9527 587
E-MAIL | nemethszilvia@specialrescue.hu

“A Specialrescue csapatot 2004-ben alapítottam szakmai vezetőnkkel, “Jani Bácsival”. Rengeteg energiát, logisztikát és anyagi befektetést igényelt, hogy 2005. május 24-én a csapat megkaphassa az F.I.A. licence-ét, ami nem jöhetett volna létre a “kemény mag” tagsága és szakmai segítsége nélkül. 
Célunk a motorsportok résztvevőinek legmagasabb színtű baleseti ellátása. Szakmai tudásommal és kapcsolataimmal azon dolgozom, hogy folyamatosan és magas szinten lehessen jelen a csapat valamennyi versenyen, rendezvényen.”

Share This